Chelsea peatreener alustab klubis noorenduskuuriga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea manager Antonio Conte on the touchline
Chelsea manager Antonio Conte on the touchline Foto: Tim Goode/EMPICS Sport

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna peatreener Antonio Conte on tüdinenud üleminekujuttudest. Mitmed meediaväljaanded spekuleerivad teemal, et itaallane lahkub jalgpalli sünnimaalt kodumaale.

Kevadel Inglismaa meistrivõistlustel triumfeerinud Conte hoolealused pole sellel hooajal loodetud tulemusi näidanud ning liigatabelis ollakse 18 vooru järel kolmandal kohal, kuid liidripositsioonil paiknev Manchester City jääb juba 14 punkti kaugusele.

«Iga päev räägitakse minu tulevikust. See pole õiglane. Eelmise hooaja saavutuste põhjal väärin veidi austust,» kommenteeris Conte potentsiaalseid üleminekujutte. «Mul veel üks aasta lepingut järel, seega annan endast praegusel momendil maksimumi.»

Conte püüab meeskonnas läbi viia noorenduskuuri. «Üritame keskmist vanust muuta. Chelsea suguse klubi jaoks on oluline selliste asjadega alustada,» rääkis Conte. Laupäevases liigamängus Southamptoni vastu jooksid Chelsea särgis väljakule keskmiselt 27-aastased jalgpallurid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles