Liverpool nõuab Coutinho eest vähemalt 146 miljonit eurot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: PAUL ELLIS/AFP

Liverpooli tähtmängija Philippe Coutinho loodab, et jaanuaris saab lõpu juba suvel alanud üleminekusaaga ning temast saab lõpuks Barcelona mängija. Et see juhtuks, tuleb Barcelonal välja käia vähemalt 130 miljonit naela ehk 146 miljonit eurot.

Suvel tegi Barcelona Coutinho eest kolm pakkumist, millest viimane oli 130 miljoni euro suurune. Liverpooli peatreener ütles selle peale valjult välja, et brasiillane pole mitte mingil juhul müügiks ning Liverpool suutiski mängija vähemalt kuni jaanuarini endale hoida.

Coutinho soov on aga endiselt Hispaania kõrgliigameeskonnaga liituda ning kui üleminek ei juhtu jaanuaris, juhtub see ülisuure tõenäosusega suvel. Coutinho ise eelistaks klubi vahetada jaanuaris, kirjutab The Guardian.  

Hiljuti avaldas ka Coutinho sponsor Nike oma kodulehel valeinformatsiooni, et tehing Liverpooli ja Barcelona vahel on juba tehtud. Kuigi vahepeal arvati, et Liverpool kaebab Nike’i sellepeale kohtusse, lükkas klubi need jutud ümber. Klopp ise Nike’i prohmakat kommenteerima ei soostunud, öeldes vaid, et selline asi ei ole tema jaoks huvitav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles