Bolt unistab jätkuvalt tippjalgpallist, tõehetk saabub märtsis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste 100 ja 200 meetri jooksu maailmarekordi omanik Usain Bolt 2017. aasta kergejõustiku MMil Londonis.
Meeste 100 ja 200 meetri jooksu maailmarekordi omanik Usain Bolt 2017. aasta kergejõustiku MMil Londonis. Foto: JOEL MARKLUND/imago/Bildbyran/Scanpix

Kaheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt unistab jätkuvalt jagpallurikarjäärist Manchester Unitedis. Kevadel ootab teda ees aga tõehetk, sest just märtsis läheb Bolt Saksamaa klubi Dortmundi Borussia juurde testimisele.

Tänu oma sponsorile Pumale testimisvõimaluse teeninud Bolt loodab, et märtsis toimuv testimine näitab ära, kas tal on võimalust oma unistuse poole püüelda. «Pärast testimist saan otsustada, mis suunas minu karjäär läheb. Kui Dortmund ütleb, et olen hea ning vajan vaid veidi treenimist, siis olen selleks valmis,» ütles Bolt.

«Minu unistus on aga mängida Manchester Unitedi eest. Kui Dortmund ütleb, et olen piisavalt hea, siis hakkan selle nimel tööd tegema. Olen rääkinud ka Alex Fergusoniga ning tema lubas minu eest sõna sekka öelda,» jätkas Bolt.

Samas välistab jamaikalane mõne nõrgema tasemega liigaga liitumise. «Tahan mängida vaid tippliigas. Mind ei huvita keskmikud. Kui suudaksin võita Meistrite liiga või midagi sarnast, siis oleks see lähedal sellele, mida suutsin kergejõustiklasena. Pean olema rohkemat kui keskmik. Suvalistelt klubidelt olen saanud juba mitmeid pakkumisi, kuid need mind ei huvita,» ütles Bolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles