Kolmekordne Meistrite liiga võitja vahetab Londoni Arsenali peatreeneri välja?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti (vasakul) ja Arsene Wenger.
Carlo Ancelotti (vasakul) ja Arsene Wenger. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Alates 1996. aastast Londoni Arsenali jalgpallimeeskonda juhendav prantslane Arsene Wenger pole viimastel hooaegadel erilist edu suutnud saavutada. Ka tänavune hooaeg on kulgenud üle kivide ja kändude. 

Itaalia väljaanne Corriere dello Sport kirjutab, et alates järgmisest hooajast vahetab Wengeri välja samuti kogenud ning võib-olla isegi hinnatum ja nimekam treener Carlo Ancelotti. Itaallane vallandati tänavusel hooajal Müncheni Bayernist ning on seejärel jälginud jalgpalli pealtvaatajana.

Corriere dello Sport andmetel on 58-aastane itaallane jõudnud Londoni klubiga kokkuleppele: Ancelotti sõlmib Arsenaliga nelja aasta pikkuse lepingu ning teenib hooajaga ligikaudu 10 miljonit eurot.

Ancelotti näol on tegemist kolmekordse Meistrite liiga tšempioniga: tema hoolealused triumfeerisid kuninglikus võistlussarjas hooaegadel 2002-03, 2006-07 (mõlemal korral Milan) ja 2013-14 (Madridi Real). 

Wengeri juhendamisel on Arsenal võitnud kolmel korral Inglismaa kõrgliiga ning seitsmel korral tuldud Inglismaa karikavõitjaks. Eurosarjades pole ihaldatud trofeed pea kohale tõstetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles