Blogi: Chelsea kaitsja õnnetud pallipuuted aitasid Arsenali karikasarjas finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali ründaja Alexandre Lacazette ja Chelsea ebaõnnesõdur Antonio Rüdiger.
Arsenali ründaja Alexandre Lacazette ja Chelsea ebaõnnesõdur Antonio Rüdiger. Foto: GLYN KIRK/AFP

Inglismaa jalgpalli liigakarikasarja poolfinaali korduskohtumises läksid omavahel vastamisi kaks Londoni tippmeeskonda. Arsenal alistas igipõlise rivaali Chelsea 2:1 ning pääses kahe mängu kokkuvõttes sama skooriga finaali, kus kohtub Manchester Cityga.

Chelsea haaras võõral väljakul juhtohjad juba seitsmendal minutil, kui Pedro söödu realiseeris väravaks Eden Hazard. Kõigest viis minutit olid tablool viiginumbrid - Nacho Monreali löök võttis põrke Marcos Alonsost ja seejärel omakorda Antonio Rüdigerist ning pall maandus väravas. 

Lõppskoori vormistas 60. minutil Granit Xhaka, kui Alexandre Lacazette’i sööt võttis rikošeti Rüdigeri jalast ning põrkas õnnekombel täpselt Xhaka jalale, kes palli Chelsea väravasse lõi. Chelsea ei suutnud teisel poolajal Arsenali väravat ohustada ning finaali pääsesid Arsene Wengeri hoolealused.

Finaal leiab aset 25. veebruaril Wembley staadionil, kus Arsenali vastaseks on Pep Guardiola juhendatav Manchester City, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes skooriga 5:3 esiliigas viiendal kohal paikneva Bristol City.

Tagasi üles