Video: Hyundai õuduste nädalavahetus sai jätku ehk Sordo katkestas kolmandalt kohalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo Monte Carlo rallil
Dani Sordo Monte Carlo rallil Foto: JEAN-PIERRE CLATOT/AFP/SCANPIX

Monte Carlo ralli ei halasta – kes laupäevasel võistluspäeval katkestab, see pühapäeval enam rajale tulla ei tohi. Seetõttu oli Dani Sordo tänane eksimus nõnda valus – mitte ainult ei sõitnud ta rajalt välja kolmandat kohta hoides, aga sellega sai otsa ka mehe nädalavahetus.

Hispaanlane langes täna hommikul mägiteedel valitsenud keeruliste olude lõksu - i20 võistlusmasin muutus ootamatult alajuhitavaks ning Sordo sõitis teelt otse välja. Sealt enam väljapääsu polnud.

Sordo õnnetus oli järjekordne nael Hyundai meeskonna niru nädalavahetuse kirstus. Oma hädad olid ka meeskonna kahel esipiloodil. Thierry Neuville sõitis kohe ralli esimesel kiiruskatsel kraavi ning oli seal neli minutit lõksus. Andreas Mikkelseni tabas reedel mehaaniline rike – generaator lõpetas aku laadimise ja norralane oli sunnitud päeva pooleli jätma.

Teeperve jäämine ja sellega kaasnenud trahviminutid tähendavad, et täna rajale naasnud Mikkelsen tõenäoliselt individuaalsele punktikohale ei jõua. Neuville on samas kerkinud juba kaheksandaks ning võimatu pole ka suisa neljandale kohale tõusmine – Kris Meeke on minuti ja viie sekundi kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles