Statistika: Klavaniga Liverpool on sel hooajal kaotanud vaid kaks mängu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp.
Ragnar Klavan ja Jürgen Klopp. Foto: CLODAGH KILCOYNE/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond on sel hooajal mänginud kõikide sarjade peale kokku 36 kohtumist – võidetud 20, viigistatud 11 ja kaotatud 5. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan on osalenud 20 kohtumises. 

Inglismaa kõrgliiga: 14 võitu, 8 viiki, 3 kaotust. Klavani arvel on 15 kohtumist, neist 13 algkoosseisumängu.

Matšid, kus Klavan on mänginud 90 minutit, on Liverpool võitnud 7, viigistanud 5 ja kaotanud 1 (vs. Manchester City 0:5) ehk vältinud allajäämist 92% ja võitnud 54% mängudest.

Kui arvestada sisse ka kohtumised, kus Klavan on vahetusest sekkunud (vs. Manchester City 4:3, vs. Leicester City 2:1), on Liverpool kaotusest pääsenud 93% ja alistanud vastase 60% mängudest.

Kümme kohtumist (5 võitu, 3 viiki, 2 kaotust) on peetud Klavani osaluseta. Lihtne matemaatika ütleb, et võiduprotsent ilma eestlaseta on 50.

Meistrite liiga: 6 võitu, 2 viiki. Klavan on alustanud algkoosseisus kolmes kohtumises (2 võitu, 1 viik) ning sekkunud ühel puhul vahetusest, kui play-off-ringi korduskohtumises alistati Hoffenheim 4:2.

Inglismaa karikasarjad: 1 võit, 2 kaotust. Eestlane osales vaid ühes mängus, kui tegi algusest lõpuni kaasa 0:2 kaotusmängus Leicester Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles