Video: Loeb kiitis enne suurt tagasitulekut auto käitumist testisõitudel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: FADEL SENNA/AFP

Järgmisel nädalal peetakse autoralli maailmameistrivõistluste 2018. aasta hooaja kolmas etapp, kui maailma parimad rallisõitjad kihutavad Mehhiko teedel. 

Kauaoodatud tagasituleku WRC-sarja teeb üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb, kes sõidab sel hooajal Citroeniga kolmel etapil. Lisaks Mehhikole (8.-11. märts) osaleb legend ka Korsika (5.-8. aprill) ning Kataloonia rallil (25.-28. oktoober).

«Auto käitub varasemate testisõitudega võrreldes teistmoodi. Taguots on muutunud märkimisväärselt stabiilsemaks,» sõnas Loeb väljaande Rally Magazin vahendusel. «Minu viimane start MM-sarjas oli paar aastat tagasi ning paljud Mehhiko ralli osad on täiesti uued,» lisas prantslane, kes on Mehhikos triumfeerinud kuuel korral.

Citroeni esisõitja käimasoleval hooajal on Kris Meeke, kes osaleb kõigil 13 rallil. Teist autot jagavad Loeb ja Craig Breen. Mõnel rallil saab kolmanda sõitjana osaleda ka Khalid Al-Qassimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles