Zlatan MMil mängimisest: kui ma midagi tahan, siis ma teen seda

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu Manchester Unitedit esindav Zlatan Ibrahimovic suundub ilmselt suvel USA meistriliigasse.
Praegu Manchester Unitedit esindav Zlatan Ibrahimovic suundub ilmselt suvel USA meistriliigasse. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Zlatan Ibrahimovic ei kuulu ülitõenäoliselt suvisel jalgpalli MMil mängivasse Rootsi koondisesse. Aga see ei tähenda, et ründetuus ei üritaks end sinna pressida.

116 mängus 62 väravat löönud Ibrahimovici koondisekarjäär sai otsa 2016. aasta EM-finaalturniiriga ja rohkem pole teda Rootsi meeskonna juures näha olnud. Seda ka osati sunnitult, sest mees sai ränga põlvevigastuse, mis teda pikalt jalgpalliväljakutelt eemal hoidis. Nüüd on Ibrahimovic aga taas mängukõlbulik ning kuna Rootsi koondis alistas MM-valiksarja play-offis Itaalia ja lunastas pileti finaalturniirile, ihkaks ta taas kollase särgi selga tõmmata.

«Ma igatsen Rootsi koondist. Kui ma midagi tahan, siis ma seda ka teen,» sõnas Ibrahimovic hiljutises intervjuus. «Eks näis, sest tegu on keerulise küsimusega. Ma tunnen, et kui ma suudan hästi mängida, võin koondisesse naasta. Ma ei taha saada kohta ainult seetõttu, kes ma olen. Uks ei ole suletud.»

Huvitav, mida arvab ukse avatusastme kohta Rootsi peatreener Janne Andersson? Pärast MM-pileti kindlustamist küsiti mehelt Zlatani võimaliku naasmise kohta ja reaktsioon oli kõike muud kui optimistlik: «Uskumatu! See mängija lõpetas Rootsi esindamise alles poolteist aastat tagasi, aga me räägime temast ikka veel. Jeerum, me peaksime rääkima praegu nendest oivalistest mängijatest, kes meil praegu koondises on, arvan ma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles