Registreeri end Eesti võrkpallikoondise fänniks!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht on järgmiseks hooajaks lepingu juba allkirjastanud.
Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Robert Täht on järgmiseks hooajaks lepingu juba allkirjastanud. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

Eesti võrkpallikoondistel ja kõigil vollefännidel tuleb taas põnev suvi. Nii meeste kui ka naiste koondiste hooaeg algab Euroopa Liigas, suve teises pooles mängitakse Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiri kvalifikatsioonimänge.

Eesti koondiste Euroopa Liiga kodumängud mängitakse Rakveres mai lõpus ja juuni alguses. Nii meeste kui naiste mängud toimuvad ühel ja samal päeval:

  • 23. mail: Eesti - Belgia (mehed); Eesti - Šveits (naised)
  • 26. mail: Eesti - Rootsi (mehed); Eesti - Rootsi (naised)
  • 6. juunil: Eesti - Slovakkia (mehed); Eesti - Kosovo (naised)

Rakvere spordihalli saali mahub umbes 2000 pealtvaatajat. Ennustame suurt publikuhuvi ja seepärast pakume taas võimalust esmajärjekorras pileteid osta Eesti rahvuskoondise ametliku fänniklubi liikmetele. Niisiis, kui sa ei ole veel ühinenud Eesti rahvuskoondise ametliku fänniühendusega, ja kui arvad, et oled tõeline vollefänn, siis täida allolev ankeet.

Vollefännina saad:

  • võimaluse osta eelisjärjekorras pileteid Euroopa Liiga kodumängudele Rakvere spordihoones 23. ja 26. mail ning 6. juunil
  • võimaluse osta eelisjärjekorras pileteid naiste koondise EM-valikmängudele 15. augustil Soomega ja 25. augustil Tšehhiga
  • võimaluse osta eelisjärjekorras pileteid meeste koondise EM-valikmängule 22. augustil Iisraeliga
  • tellida ajalehte Postimees 40% soodsamalt (pakkumine kehtib Eesti Vabariigi piires adressaatidele, kellel pole kehtivat Postimehe tellimust);
  • parkida võrkpallikoondise suursponsori Europark'i parklates mobiiliga parkides 10% soodsamalt (NB! Europark annab omakorda veel 10% sinu parkimistasust Eesti võrkpalli toetuseks). Registreerimisel esitatud mobiiltelefoni number sisestatakse EuroPark´i soodustuste süsteemi. -10% soodustus EuroParki väliparklates (tähistatud EP tsooniga) toimib läbi mobiilse parkimise – SMSiga läbi Telia, Tele2 või Elisa mobiilioperaatorite (numbrile 1902) või läbi Pargi.ee mobiilirakenduse. Soodustus rakendub hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul pärast fännilehel registreerimist. Lisainfo +372 661 0223, europark@europark.ee.;
  • kõige esimesena värskeid uudiseid rahvuskoondiste tegemiste kohta.

* * * 

Meeste rahvuskoondis võistleb Euroopa Kuldliigas, mis on Euroopa kõrgeim liigatase. Koos meie rahvuskoondisega on Kuldliigas 12 koondist, kes on jagatud kolme neljaliikmelisesse alagruppi. Eesti on grupis A koos Belgia, Rootsi ja Slovakkiaga. Omavahel mängitakse kodus-võõrsil süsteemis, alagruppide võitjad pääsevad koos korraldajamaa Tšehhiga 13.-14. juunil peetavale finaalturniirile Karlovy Varys.

Meeste 2018 CEV Euroopa Kuldliiga kaks esimest saavad õiguse osaleda FIVB Challengers Cup-il, kus 20.-24. juunini selgitatakse kuue meeskonna osalusel peetaval turniiril üks koondis, kes pääseb mängima kahemängulist play-off'i pääsu eest 2019 FIVB Rahvuste Liigasse, mida varem tunti FIVB Maailmaliiga nime all. 

Naiste koondis võistleb Euroopa Liigas peale mitmeaastast pausi. Hõbeliiga on tugevuselt Euroopa teine liigatase, kus 8 naiskonda on jagatud kahte neljaliikmelisse alagruppi. Eestiga samas alagrupis on Šveits, Rootsi ja Kosovo. Alagruppides mängitakse omavahel kodus-võõrsil süsteemis.

Naiste Hõbeliiga võitja selgub 16.-17. juunil Rootsis Nyköpingis toimuval finaalturniiril, kuhu pääsevad lisaks korraldaja Rootsile veel kolm parimat naiskonda. Naiste 2018 CEV Euroopa Hõbeliiga võitja pääseb järgmiseks hooajaks mängima Euroopa Kuldliigasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles