United tuli dramaatilises Manchesteri derbis kaheväravalisest kaotusseisust välja ja võitis!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba kerkis kahe väravaga Unitedi kangelaseks.
Paul Pogba kerkis kahe väravaga Unitedi kangelaseks. Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 33. vooru keskses kohtumises alistas Manchester United võõrsil 3:2 (0:2) Manchester City.

City asus mängu kodupubliku rõõmuks 25. minutil Vincent Kompany väravast juhtima, viis minutit hiljem kasvatas võõrustajate eduseisu Ilkay Gündogan.

Ent Unitedi peatreeneril Jose Mourinhol oli vastus varrukast võtta. Teisel poolajal tõid punased kuradid mängu 180-kraadise muutuse ja lõid lühikese aja jooksul kolm väravat. 53. ja 55. minutil oli täpne Paul Pogba, 69. minutil lõi võiduvärava Chris Smalling.

City loots Pep Guardiola tõi seejärel väljakule raskekahurväe ehk Kevin De Bruyne, Gabriel Jesusi ja Sergio Agüero, ent hoolimata põnevatest lõpuminutitest ja mitmest heast võimalusest ei suudetud viigiväravat enam lüüa.

Cityl oli võimalus tänase mänguga meistritiitel kindlustada, ent nüüd jäi see veel vormistada. Vahe teisel kohal jätkava Unitedi ees kahanes seitse mängu enne hooaja lõppu 16 punktile.

Tabeliseis

City ja Unitedi mäng pakkus seisusele vastavalt palju tugevaid taklamisi ja emotsioone.
City ja Unitedi mäng pakkus seisusele vastavalt palju tugevaid taklamisi ja emotsioone. Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles