Imeline lugu Inglismaalt: äärekohtuniku kiire tegutsemine päästis jalgpalluri elu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eluohtliku momendi üle elanud Danny Frost paraneb kiiresti ja loodab peagi naasta jalgpalliväljakule.
Eluohtliku momendi üle elanud Danny Frost paraneb kiiresti ja loodab peagi naasta jalgpalliväljakule. Foto: SAFC Seadogs / Twitter

Inglismaa madalamas jalgpalliliigas elas eluohtliku momendi üle Traffordi ründaja Danny Frost. Tema elu päästis äärekohtunik Zharir Mustafa kiire tegutsemine.

Trafford mängis järjekordset liigamängu Clowny Bayga, kui teise poolaja keskpaigas Frostiga õnnetus juhtus. Ründaja ei suutnud oma liikumist märjal väljakul kontrollida ning kukkus nõnda õnnetult – ta kaotas teadvuse ja oli oma keele kätte lämbumas.

Tema elu päästis äärekohtunik Zharir Mustafa kiire tegutsemine. «Mängija ei hinganud, kui ma tema juurde jõudsin. Mul tuli avada ta suu ja keel välja võtta. Ma panin ta taastumisasendisse,» selgitas äärekohtunik. «Olin õigel ajal õiges kohas. Ma ei näe ennast kangelasena. Mängija, kes sellisest vigastusest nõnda kiiresti paraneb, on kangelane,» lisas Mustafa.

Mustafa suunas jagasid kiidusõnu Traffordi omanik John Eadie ja mängija isa Gary Frost. «Kui Danny kiirabiautosse pandi, siis tuli tema emotsionaalne isa Gary ja kallistas mind. Sain aru, mida ma mängija ja tema perekonna jaoks tegin,» ütles Mustafa.

Klubi omanik sõnas, et Danny mäletab intsidendist väga vähe. «Ta ärkas äkitselt ning ei teadnud, kus ta parasjagu viibib. Ta lebas ühe külje peal,» rääkis Eadie ning lisas, et Frost tahab järgmises Traffordi liigamängus osaleda, aga see on äärmiselt ebatõenäoline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles