Klavan pääses väljakule sunnitud vahetuse tõttu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli keskkaitsja Dejan Lovren (paremal) ja väravavaht Loris Karius.
Liverpooli keskkaitsja Dejan Lovren (paremal) ja väravavaht Loris Karius. Foto: Anthony Devlin/AFP

Liverpooli jalgpalliklubi tabas laupäeval järjekordne tagasilöök, kui Inglismaa kõrgliiga kohtumises Bournemouthiga sai vigastada keskkaitsja Dejan Lovren.

28-aastane Horvaatia koondislane vahetati 3:0 võidumängus välja kümmekond minutit enne lõpuvilet ning tema asemele sekkus Ragnar Klavan. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ei osanud mängujärgsel pressikonverentsil Lovreni vigastuse tõsiduse kohta eriti informatsiooni jagada.

«Mina ei näinud põrutust. Ma loodan, et tegemist on just põrutusega, mitte nikastuse või rebendiga,» sõnas sakslasest peatreener Liverpooli kodulehekülje vahendusel. «Ta tundis midagi, aga ma ei rääkinud temaga hiljem. Nägin vaid, et ta lonkas. Loodetavasti pole asi väga tõsine,» lisas Klopp.

Klopp sõnas reedel toimunud pressikonverentsil, et Klavan on vigastatud ning jätab tõenäoliselt mängu Bournemouthiga vahele. Ilmselt poleks eestlane väljakule pääsenud, kuid ettevaatusabinõuna asendati Lovren enne lõpuvilet just Klavaniga. Teisisõnu: Klavani vigastus ei osutunud tõsiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles