Üliõnnelik Mäkinen: usun, et Ott jätkab samal kursil

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen Foto: TGR

Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen suutis tänu Ott Tänaku rallivõidule unustada Soome pilootide Esapekka Lappi ja Jari-Matti Latvala ebaõnne.

«Ott oli terve nädalavahetuse nii kõva! Viimasel katsel võttis ta rahulikult, mida oli hea meel näha, sest polnud mingit mõtet nii fantastilise võiduga riskida. Nägime, et meie auto ja meie sõitja on piisavalt kõvad, et sellisel rallil võidutseda,» sõnas Mäkinen.

«See oli väga-väga-väga vajalik võit, eriti pärast sellist ralli algust,» vihjas ta Latvala katkestamisele ja Lappit kummitanud rehvipurunemisele. Lappi suutis siiski meeskonnale punkte teenida, kui lõpetas ralli kaheksanda kohaga.

Mäkinen vaatas ka tulevikku, kui juba 16. mail algab Portugali ralli. «Järgmine ralli on väga sarnaste tingimustega. Ma usun, et Ott jätkab samal kursil ja paneb teisi muretsema. See teebki ralli huvitavaks. Jätkame!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles