Klavan jäi Liverpooliga lepingu pikendamisest rääkides vaoshoituks

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähiajal peaks selguma, kas Ragnar Klavan jätkab Liverpoolis või siirdub uutele jahimaadele.
Lähiajal peaks selguma, kas Ragnar Klavan jätkab Liverpoolis või siirdub uutele jahimaadele. Foto: Robin Parker / Sportimage/PA Images/Scanpix

Kolmapäeval Meistrite liigas finaali jõudnud Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp sõnas nädal aega tagasi ajalehele Liverpool Echo antud intervjuus, et sooviks kindlasti pikendada 2019. aasta suveni kestvat Ragnar Klavani lepingut.

Kloppi sõnul on Klavani näol tegemist olulise mängijaga. «Jah, muidugi,» vastas Klopp küsimusele, kas ta plaanib Klavani praegust lepingut, mis lõppeb 2019. aasta suvel, pikendada.

«Ta on suurepärane, väga hea jalgpallur. Tal on kõik, mida vaja. Loomulikult teeksin seda, aga sellel asjal on kaks poolt. Elu pole nii lihtne. Me kohtleme kõiki poisse austusega, mida nad väärivad, aga lõpuks on ainus asi, mida mängija tahab, olla algkoosseisus,» vihjas Klopp Eesti koondise kapteni paiguti vähesele mänguajale.

Postimees uuris neljapäeval õhtul Klavanilt, kuidas lepingu olukord tema vaatevinklist paistab? «Väga raske kommenteerida seda situatsiooni hetkel. Praegu on kõik hästi. Mis edasi tulevikus saab, ei tea kunagi,» kostis Eesti parim jalgpallur.

2016. aasta suvel Bundesliga klubist Augsburg Liverpooli siirdunud eestlane on Inglismaa suurklubis saanud praeguseks kirja 53 kohtumist.

Liverpoolil on sel hooajal jäänud pidada veel kolm mängu – Inglismaa kõrgliigas kohtutakse Londoni Chelsea ja Brightoniga ning Meistrite liiga finaalis Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles