Mis lahti? Eesti epeenaiskond kaotas MK-etapil ootamatult juba esimeses matšis (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti epeenaiskond MK-etapil.
Eesti epeenaiskond MK-etapil. Foto: Tairo Lutter

Eesti epeenaiskonnal on kuu aega enne Novi Sadis toimuvaid Euroopa meistrivõistlusi mõtteainet küllaga: Dubai MK-etapil ei saadud eilses individuaalvõistluses paremat 22. kohast, tänases naiskonnavõistluses jäädi aga 16 parema hulgas kohe 29:30 alla Hong Kongile.

Eesti eest käisid rajal nii Irina Embrich, Kristina Kuusk, Julia Beljajeva kui ka Erika Kirpu. Kaotusseisu jäädi kohe esimeses minimatšis ja sealt jõuti parimal juhul viigini, kuid viimase minimatši kaotas Embrich viigiseisult 6:7 Man Wai Vivian Kongile ja kohtumine oligi sellega läbi.

Heitluses 9.-16. kohale alistas Eesti esmalt 25:12 Rumeenia ja 20:12 Saksamaa, kuid kaotas seejärel 35:45 Ukrainale ja lõpetas turniiri 10. kohaga.  Eestist jagu saanud Hong Kongi naiskond jäi kaheksa parema seas 36:43 alla Prantsusmaale. Finaali jõudsid lõpuks Venemaa ja USA.

Eilsel individuaalturniiril oli Eesti koondislastest parim 22. koha saanud Kuusk, otse põhitabelisse pääsenud Beljajeva lõpetas 35. kohaga. Embrich kaotas samuti põhiturniiri esimese matši ja sai 39. koha, Katrina Lehise päralt oli 54. koht. Nelli Differt sai 59. ja täielikult alt läinud Erika Kirpu 134. koha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles