Video: Liverpooli parimad kiirrünnakud sel hooajal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Salah ja Roberto Firmino.
Mo Salah ja Roberto Firmino. Foto: Peter Byrne / AP / Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi hooaeg pole küll veel läbi, sest 26. mail mängitakse Madridi Realiga Meistrite liiga finaalis, ent usinad jalgpallisõbrad on juba praegu valmis saanud hooaega kokkuvõtvate videomontaažidega. Järgnevalt pakume teile vaatamiseks montaaži Liverpooli parimatest kiirrünnakutest sel hooajal.

Just kiirrünnakud on sel hooajal olnud Liverpooli surmavaim relv. Sama meelt on ka Liverpooli endine ääremängija John Barnes, kes krooniti meeskonnaga kahel korral Inglismaa meistriks. «Mulle meeldib Liverpooli vaadata mängimas meeskondade vastu, kes mängivad lahtist mängu, sest see võimaldab Liverpoolil vasturünnakuid teha. Liverpool on selles valdkonnas Inglismaa parim, võib-olla isegi Euroopa parim,» ütles Barnes hiljuti.

Sel hooajal lõi Liverpool Inglismaa kõrgliigas 84 väravat, mis teeb keskmiseks näitajaks 2,12 tabamust mängu kohta. Pealelööke sooritati liigas 638, millest raamidesse löödi 233. Eelmisel hooajal saadi kirja 78 väravat (2,05 mängu kohta). Pealelööke tehti 640, millest raamidesse läks 236. Kui aga võrrelda tunamullust hooaega, siis on areng Liverpooli ründemängus olnud veelgi jõulisem. Hooajal 2015/16 löödi 63 väravat (keskmiselt 1,66 mängus), pealelööke tehti 629, millest raamidesse läks 202.

Märksõnad

Tagasi üles