«Miljon korda parema» enesetundega Kontaveit leidis Pariisis naudingu

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on suure slämmi turniiridel jõudnud 16 parema hulka kahel korral, 2015. aastal USAs ja tänavu Austraalias. Võit Petra Kvitova üle viiks eestlanna esimest korda kaheksandikfinaali ka Prantsusmaal.
Anett Kontaveit on suure slämmi turniiridel jõudnud 16 parema hulka kahel korral, 2015. aastal USAs ja tänavu Austraalias. Võit Petra Kvitova üle viiks eestlanna esimest korda kaheksandikfinaali ka Prantsusmaal. Foto: CHRISTOPHE SIMON/AFP/Scanpix

Eesti parima tennisisti Anett Kontaveidi eilne võit Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel Pariisis rumeenlanna Alexandra Dulgheru üle oli tähenduslik vähemalt kahes mõttes

Esiteks, Kontaveit jõudis esimest korda Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel kolmandasse ringi (ülejäänud kolmel suurturniiril oli ta seda varem juba suutnud), ja teiseks, et 32 parema seas tõotab tema ja tšehhitari Petra Kvitova vastasseisust kujuneda homse päeva üks oodatumaid duelle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles