Õnnelikku paika naasev Tänak: ees ootab hooaja võtmeralli

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Eelmisel hooajal Sardiinias karjääri esimese rallivõidu teeninud Eesti rallisõitja Ott Tänak sihib samas paigas kõrget kohta ka sellel aastal.

«Sardiinia on minu jaoks eriline ralli, sest seal sain eelmisel aastal karjääri esimese võidu. Loodetavasti suudame ka seekord tipptulemuse välja sõita. Ma arvan, et see saab maailmameistrivõistluste üldarvestuses olema võtmeralli,» andis Tänak Toyota pressiteate vahendusel mõista.

Ilmselgelt ei läinud meil Portugalis nii hästi kui planeerisime ja lootsime ning seetõttu on nüüd oluline saada suuri punkte. Proovime olla võimalikult valmis ja ma tean, et meeskond töötab kõvasti. Olen autoga rahul: Argentinas oli suurepärane tunne ja Portugalis samuti,» lisas Tänak.

72 punkti kogunud Tänak (Toyota) hoiab MM-sarja üldarvestuses Thierry Neuville (Hyundai, 119 punkti) ja Sebastien Ogier’ (M-Sport, 100 p) järel kolmandat kohta. Meeskondlikus arvestuses paikneb Toyota samuti kolmandal kohal (1. Hyundai 175, 2. M-Sport 162, 3. Toyota 140, 4. Citroen 111).

Sardiinia ralli peetakse 7.-10. juunini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles