Video: Lewandowski lõi kauni värava, aga Poola jäi võiduta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: KACPER PEMPEL / REUTERS

Poola jalgpallikoondis mängis enne MM-finaalturniiri sõprusmängus 2:2 viiki Tšiili koondisega.

Poola, keda peetakse viie päeva pärast algaval MMil mustaks hobuseks, asus kohtumist Robert Lewandowski ja Pjotr Zielinski väravatest esimesel poolajal juhtima, kuid puhkepausile mindi siiski üheväravalises eduseisus, sest mõned minutid enne poolajavilet jõudis sihile Diego Valdes.

Tšiili, kes MMile ei pääsenud, ei kasutanud sõprusmängus Poolaga oma tähtmängijaid, kuid jõudis sellegipoolest viigini, kui teisel poolajal sahistas võrku Miiko Ablornoz. 

Poola koondis peab viimase MMi eelse sõprusmängu kolme päeva pärast, kui Varssavis võõrustatakse Leedut, keda Eesti koondis Balti turniiri avamängus Henrik Ojamaa ja Mattias Käidi väravatest 2:0 võitis.

Poola kuulub MMil Kolumbia, Senegali ja Jaapaniga H-alagruppi ning on kihlveokontorite hinnangul kindel edasipääseja kaheksandikfinaali. Turniiri avamängu peavad poolakad 19. juunil Moskvas, kui vastamisi minnakse Sadio Mane ja Senegaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles