Vigastatud Salah tõi fännidele rõõmusõnumi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma.
Liverpooli egiptlasest ründaja Mohamed Salah sai Meistrite liiga finaalkohtumise esimesel poolajal pärast jõulist episoodi Sergio Ramosega vigastada ning pidi platsilt lahkuma. Foto: HANNAH MCKAY / REUTERS

Liverpooli ründaja Mohamed Salah on enesekindel, et saab jalgpalli MMil Egiptuse eest platsile joosta juba avamängus Uruguay vast, mis toimub 15. juunil.

25-aastane Salah vigastas eelmisel kuul Meistrite liiga finaalis õlga, kuid on jõudsalt paranenud. Kui algselt arvati, et vähemalt ühe mängu peab Salah MMil vahele jätma, siis jalgpalluri enda sõnul loodab ta väljakule tulla juba avamängus.

«Ma tunnen end palju paremini. Olen lootusrikas, et saan mängida juba esimeses mängus, kuid see kõik sõltub sellest, kuidas ma end järgnevatel päevadel tunnen,» ütles Salah.

MMil mängivad lisaks Egiptusele ja Uruguayle samas alagrupis veel Venemaa ja Saudi Araabia. «Meil on tugev tiim ja suurepärane treener. Tahame kindlasti alagrupist edasi jõuda ning siis võtame juba mäng-mängult. Eesmärk oli eelkõige MMile kvalifitseeruda, kuid nüüd tahame juba ajalugu teha ja midagi erakordset saavutada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles