Kuulujutud: Ronaldo lükkas Madridi Reali uue pakkumise tagasi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: JOSEP LAGO / AFP

Vädetavalt on Cristiano Ronaldo lükanud tagasi ka järgmise Madridi Reali välja pakutud lepingu, kuna pakutud palk ei ole ikkagi tema ootuste kohane.

Väidetavalt pakuti Ronaldole uueks palgaks 32,5 miljonit eurot aastas, mis teeks nädalapalgaks 620 tuhat eurot. Lisaks sellele kaasneksid lepinguga boonused, milleks oleksid 2 miljonit eurot Meistrite liiga võidu eest, 1,5 miljonit eurot Hispaania liiga võidu eest ning ühe miljoni Hispaania karikavõistluste võidu eest, vahendab Dailymail.

Siiski oleks see summa väiksem, kui tema peamisele rivaalile, Lionel Messile, makstav summa. Messi teenib 35 miljonit eurot aastas, millele lisanduvad sarnased boonused. Ronaldo suurim plaan ongi ilmselt jõuda palgaga lähemale Messile ja Neymarile, kes teenivad mõlemad hetkel temast kõvasti rohkem.

Lisaks on liikumas kuulujutud, et Ronaldo võib-olla siirdumas oma vanasse koduklubisse, Manchester Unitedisse, kui talle soovitud summat palgaks ei pakuta. Olukord paistab olevat Madridi Reali jaoks tõeliselt keeruline, kuna ilmselt ei ole võimalik sellist summat välja käia, nagu Ronaldo soovib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles