Horvaadid said reegli eiramise tõttu suure trahvi (10)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMil osalev jalgpallur peab olema tähelepanelik, kust ta joob
MMil osalev jalgpallur peab olema tähelepanelik, kust ta joob Foto: DARREN STAPLES / REUTERS

Vahel tuleb reeglitel näpuga järge pidada. Nõnda juhtus Horvaatia koondisega, kes saab üsna jabura eksimuse tõttu 60 000 euro suuruse rahatrahvi. 

Nimelt vahendavad Šveitsi ja Saksamaa väljaanded, et Rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) trahvib Horvaatia jalgpalliliitu 60 000 euroga, sest horvaadid jõid kaheksandikfinaalis Taaniga vale firma vett. «Autoriseerimata toote» tarbimise - ja selle telepildis näitamise! - eest saidki horvaadid karistada.

FIFA on jalgpalli MM-finaalturniiri raames usinalt karistusi jaganud, näiteks Argentina alaliit sai fännide ebasündsa käitumise tõttu 90 000 suuruse rahatrahvi, samas sai 20 200 eurot trahvi ka Serbia alaliit, kelle fännid lehvitasid staadionil tšetnikute lippu. 

Horvaatia koondis jõudis MMil poolfinaali, alistades eile õhtul veerandfinaalis pärast 1:1 seisul lõppenud normaalaega ning 2:2 tulemusega lõppenud lisaaega penaltiseerias 4:3 Venemaa.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles