Eto'o võib Inglismaale siirduda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas.
Milano Interis mängides sai Samuel Eto'o teha koostööd Jose Mourinhoga. Nüüd on mehed taas ühes meeskonnas. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi Milano Interi ründaja Samuel Eto’o sõnul võib ta suvel Interiga hüvasti jätta ning liituda mõne Inglise kõrgliiga meeskonnaga.

Mais Coppa Italia võitmise järel lausus kamerunlane, et ei lahku Itaaliast, kuid nähtavasti on mees kaalumas ka teisi variante, vahendab Soccernet.ee.

«Hetkel on mul mitu võimalust ning enne otsustamist vaatan need põhjalikult üle,» rääkis 30-aastane ründaja. «Mul on kuu aega otsustamiseks – kas jään Interisse või liigun Inglismaa kõrgliigasse.»

«Olen hetkel 30-aastane ning pean mõtlema ka tulevikule, enne kui sõlmin võib-olla oma viimase lepingu. Olen juba näidanud, et saan Itaalias hakkama ning mul on mõte end ka Inglismaal proovile panna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles