Brasiilia superstaari jahib lisaks Euroopa tippudele ka Mahhatškala Anži

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar Brasiilia koondise treeningul.
Neymar Brasiilia koondise treeningul. Foto: SCANPIX

Selle suve üks kuumemaid nimesid jalgpalliturul on 19-aastane brasiillane Neymar ning praeguse seisuga on viis klubi teinud pakkumise mehe ostmiseks.

Neymari praegune tööandja Santos peab lepingu kohaselt lubama mängijal lahkuda, kui tema eest pakutakse 45 miljonit eurot ning seda on praeguseks teinud viis klubi.

Kui varasemalt on oma suurt huvi Neymari vastu avaldanud Londoni Chelsea ja Madridi Real, siis sama suure pakkumisega on nüüd välja tulnud ka Manchester City ja FC Barcelona. Suurimaks üllatuseks viisikus on Venemaa klubi Mahhatškala Anži.

Anži ridadesse kuulub praegu neli brasiillast ning meeskonna kapteniks on legendaarne Roberto Carlos, keda on Venemaal saatnud aga mitmed ebameeldivad intsidendid. Viimati visati meest palliväljakul banaaniga.

«Me ei taha teda müüa, kuid kui makstakse meie poolt fikseeritud summa, siis võib ta lahkuda. Seni on viis Euroopa klubi sellise pakkumise teinud,» teatas Santose president Luis Alvaro de Oliveira ESPNile.

Praegu valmistub Neymar Brasiilia koondise koosseisus sel nädalal algavaks Copa Americaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles