Alonso: Ferrari on tähtsam kui maailmameistritiitel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: SCANPIX

Hispaanlasest vormel-1 piloot Fernando Alonso sõnas enne Briti GP etappi, et tema selle hooaja koht sõltub eelseisvast sõidust, kuid hoiatas, et imesid ei sünni.

Ferrari meeskond on seadnud Briti GP endale pöördepunktiks. Alonso sõnul loodetakse just selleks etapiks tehniliste uuendustega valmis saada, et püsida käimasoleval hooajal veel konkurentsis, vahendab ESPN.

«Kõik masin muutub konkurentsivõimeliseks, on veel piisavalt aega, et kõrgete kohtade eest võistelda,» sõnas Alonso.

Kahekordne maailmameister lisas, et kui kõik jätkub nagu siiani ning kaotust Red Bulliga vähendada ei suudeta, on väga raske midagi korda saata. «Kõik oleneb järgmisest paarist võidusõidust. Kui me suudame uuendustega valmis saada, võitleme kindlasti esikohtade eest. Kui aga olukord jääb samaks, on loogiline, et see ülessanne on võimatu. Imesid ei sünni,» lisas Alonso.

Alonso, kelle leping Ferrariga kehtib 2016. aastani, meeskonda vahetada ei plaani. «Võib-olla kui sõidaksin Red Bullis, tuleksin kolmel-neljal korral maailmameistriks, kuid ma ei oleks seal nii õnnelik, kui olen praegu Ferraris. «Arvan, et võidusõitjale on tähtsam sõita Ferrari-suguses meeskonnas, kui võita meistritiitleid,» sõnas piloot. «Ferrari on Ferrari. Seda on raske sõnadesse panna. Kui esindad maailma parimat autotootjat ja saad sõita parimate autodega, on see uskumatu tunne. Paljud tiimid on lihtsalt F1 meeskonnad, neil ei ole autotööstust, Ferrari on palju enamat kui ainult vormel-1 meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles