Ratsutamise koolisõidu Eesti meistriks tuli Angelique Maasik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolisõidu medalistid.
Koolisõidu medalistid. Foto: Gerlin Kess

Täna selgitati Ruila Ratsakeskuses toimunud võistlustel Eesti meister koolisõidus, kelleks tuli teist aastat järjest Angelique Maasik hobusel El Beg.

Hõbemedali said Diana Pruks ja Landyś Akvarel ning pronksi Marika Vunder hobusel Orlando P.

Noorte ratsanike arvestuses saavutas kuldmedali Anna-Liisa Rink hobusel Zäz, edestades hõbemedali saanud Getter Kangurit hobusel Palladion mõlema osavõistluse kokkuvõttes ligi kolme protsendipunkti võrra. Kolmanda koha saavutasid Tiina Kuusmann ja Leiva.

Ruila Ratsakeskuses peetud meistrivõistluste raames võistlesid eile ka noorte vanuseklassi takistussõitjad, kelle hulgast saavutas Eesti meistri tiitli  Lilian Lehe hobusel Noeska Z. Hõbemedali sai Reesa Pihu Calderonil ning pronksi Sandra Prez ja Woodlandil.

Samuti selgus täna parim juuniorsportlane kolmevõistluses, kelleks tuli teist aastat järjest Reelika Oissar hobusel Arletta. 

Kuigi võistluspaar ratsastamises ja krossis parimat tulemust ei saavutanud, läbisid nad takistussõidu ainsana karistuspunktideta ning tegid seda ka kiireima ajaga, kindlustades tulemusega omale võidu.

Oissarile ja Arlettale järgnesid parima ratsastamistulemusega, kuid takistussõidus kaheksa karistuspunkti teeninud Mari-Liis Tammeleht hobusel Dimitri Donskoi, kes said meistrivõistluste arvestuses hõbemedali. Kolmanda koha saavutasid Eliise Kõva ja Leonardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles