Vassiljev: suurepärane tulemus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondislased õnnitlevad avavärava löönud Konstantin Vassiljevit.
Eesti jalgpallikoondislased õnnitlevad avavärava löönud Konstantin Vassiljevit. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EM-valikmängus Sloveeniale avavärava löönud Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi sõnul tõi 2:1 võidu võtnud sinisärklastele edu kannatlikkus.

«Suurepärane tulemus ja veel vastaste kodustaadionil!» säras penaltist külalised juhtima viinud Vassiljev. «Sloveenia mängis mullu MM-finaalturniiril, nad on maailma edetabelis 23. ja Euroopa riikidest 15. kohal. Mängisime rahulikult ja kaitsest lähtuvalt, ootasime omad võimalused ära. Kogu meeskond pingutas kõigest jõust. Suutsime pärast 1:1 viiki ja surve alla jäämist uuesti juhtima minna. Suur aitäh neile paarisajale fännile, kes Ljubljanas meid toetasid!»

Peatreener Tarmo Rüütli tunnistas, et võõrsilt Serbia ja Sloveenia vastu kogutud 6 punkti valmistasid meeldiva üllatuse. «Mõlemad on mängimiseks väga rasked kohad, kuid punkte lugedes sobisid need meile. Sloveenia taktika oli meile teada ja olime surve alla jäämiseks valmis,» ütles Rüütli.

Lõppseisu vormistanud Ats Purje kostis, et enne mängu ütles Rüütli talle: «Lähed vahetusest sisse ja lööd värava.»

«Nii läkski. Nägime, et suudame Sloveenia vastu mängida ja kõik tuli hästi välja,» lisas koondise särgis 30. mängu pidanud ründaja.

Rüütli kinnitas, et enne lõpuvilet kanderaamil väljakult ära viidud Raio Piiroja kimbutasid jalakrambid ja midagi tõsist keskkaitsjaga lahti pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles