Inglismaa-Walesi mängu eel tekkinud kakluses sai üks fänn surma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walesi koondise fännid Wembley staadionil.
Walesi koondise fännid Wembley staadionil. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondis võõrustas eile õhtul EM-valikmängus Walesi, paraku algas õhtu mustades toonides, kui Wembley staadioni juures tekkis rüselus, mille tagajärjel suri 44-aastane Walesi fänn.

Politsei ei soovinud veel hukkunu isikut avalikustada, kuid kinnitas, et tegemist oli Walesi koondise fänniga. Politsei teatel alustasid nad mõrvajuhtumi uurimist ning praeguseks on juba vahistatud kuus kahtlusalust, kes on kõik samuti Walesi fännid, kirjutab The Guardian.

Londoni kiirabi teatel said nad kohaliku aja järgi kell 19.20 teate, et Wembley staadioni kõrval toimus kaklus ning ühel mehel on tõsised peahaavad. Staadionil viibinud kiirabibrigaad jõudis sündmuspaigale kolme minutiga ning siis oli mehel juba süda seiskunud. «Meie töötajad andsid endast kõik, et patsienti elustada ja ta viidi haiglasse,» kommenteeris kiirabi kõneisik.

Paraku ei kandnud pingutused vilja ja meesterahvas tunnistati kell 20.50 surnuks.

EM-valikmäng lõppes Inglismaa 1:0 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles