Brawn: kehv vormel näitab Vetteli tegelikku palet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: SCANPIX

Vormel-1 meeskonna Mercedes GP pealik Ross Brawn leiab, et Sebastian Vetteli suurim katsumus tuleb päeval, kui tema kasutuses pole enam kiire vormel.

Brawni arvates määrab see ära Vetteli tõelise astme spordi meisterlikemate sõitjate seas, kuna ta peab siis näitama oma võimeid ka halva masina roolis, vahendab Sponest.

«Sebastianil tuleb nüüd tema karjääri huvitav periood, kui tema kasutuses pole enam parim masin,» selgitas Brawn. «Minu arvates on praegu fantastiline sõitja parimas vormelis ja see on võitmatu kombinatsioon.»

«Huvitav saab olema näha Sebastiani rolli, mõju ja positsiooni, kui tal pole enam parim masin ning ta peab sellest tegema parima ja ise looma parima vormeli. Sellest saab Sebastian Vetteli karjääri uus peatükk ning see on kohe kindlasti tulekul,» jätkas ta. «Võib-olla otsustab ta ise seda teha ning liitub teise võistkonnaga, kuna tahab nad edukaks teha. Sebastiani väljakutseks saaks sedasi olema täpselt sama nagu oli Michael Schumacheril, kes võitis kaks meistritiitlit ja otsis uut väljakutset, motivatsiooni.»

«Michaeli motiveeris Ferrariga liitumine ja neist võitjate tegemine. Ma olen kindel, et Sebastian kaalub seda, kuna ta teeb kõigi arvates suurepärast tööd, aga Red Bullil on ka fantastiline vormel. Tema ambitsioonid võivad teda ju ka teises suunas liikuma panna,» lõpetas Brawn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles