PM Berliinis. Füsioterapeut: Uibo naljatles, et katkestab ainult siis, kui peab karkudel ära minema

Merili Luuk, Berliin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maicel Uibo
Maicel Uibo Foto: Liis Treimann

Berliinis toimuvatel kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel pidi Maicel Uibo kümnevõistluse pärast teivashüpet jalavigastuse tõttu pooleli jätma.

Eesti koondise füsioterapeut Risto Jamnes andis Uibo seisundile hinnangu. «Algelise ultraheliga sai selgeks, et achilleus pole katki, aga muutusi oli jalas näha küll,» sõnas Jamnes.

«Trauma piirkond on sama, mida pikalt ravitud. Võib-olla on tegemist venituse või osalise rebendiga. Ma praegu siiski ei paneks täpset diagnoosi, enne peab jala ikkagi arst üle vaatama.»

Uibot tänavu enam võistlemas ei näe. «Eile vaatasime, et prantslastel läks väga halvasti - kõik kolm meest said kaugushüppes nulli. Tegelikult läks neil hästi. Kolm katkestamist, kolm meest jäi ikkagi terveks. Meil oli kolm katkestamist ja kaks meest on vigastatud.»

Lisaks Uibole vigastas end Karel Tilga, kes kukkus teivashüppe soojendusel nii õnnetult teibaauku, et tema küünarkukki pidi õmblema. Tilga selgitas, et kuumas temperatuuris muutsid teibad ja käed niiskeks ning ta kippus teivashüppe soojenduskatsetel teiba küljest lahti libisema.

«"Proovisin teipe ja talki, no ei jäänud käed külge. Õnneks midagi hullemat pole. Haav tuli kinni õmmelda, loodan, et saan tänavu veel võistelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles