Rauno Nurger jätkab karjääri Hispaanias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger.
Rauno Nurger. Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Eesti korvaplikoondislane Rauni Nurger jätkab uuel hooajal oma karjääri Hispaania esiliigas CB Penas Huesca nimelises meeskonnas.

24-aastane Nurger mängis viimastel aastatel korvpalli Ameerika üliõpilasliigades, kuid uuest hooajast tuleb 208 cm pikkune eestlane tagasi euroopasse, hakates mängima Hispaania tugevuselt teises liigas.

«Olen ise väga rahul! Hispaania oli sihtmärk ja sinna me ka saime. Tean praegu nii palju, et LEB Oro on väga tasavägine liiga, kus esimene võib vabalt kaotada ka viimasele. Tean, et meeskond on seal liigas keskmik, aga plaanid on algavaks hooajaks seatud kõrgele,» vahendab Korvpall24 Nurgeri sõnu.

Huesca parimaks saavutuseks on kolme hooaja tagune kolmas koht Hispaania esiliigas. Möödunud hooaeg lõpetati 13 võidu ja 21 kaotusega, mis andis esiliigas 15. koha. Meeskond on küllaltki rahvusvaheline. Nurgeriga koos mängivad Huesca eest sakslane Philipp Hartwich, bosnialane Kenan Karahodižic, ameeriklastest mängujuht Isaiah Johnson ja tagamees Tyler Haws ning leedulane Lukas Aukstikalnis. Lisaks neile on meeskonnas mõned hispaanlased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles