Õed Williamsid lähevad US Openil taas vastamisi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams (paremal) ja tema õde Venus.
Serena Williams (paremal) ja tema õde Venus. Foto: Kin Cheung / AP

Õed Serena ja Venus Williams võitsid mõlemad USA lahtiste teises ringis omad kohtumised ja nii kohtutakse karjääri jooksul 30. korda omavahel.

Kuue kordne USA lahtiste võitja Serena Williams võitis oma teise ringi kohtumises Carina Witthofti (WTA 101) 6:2, 6:2, samal ajal kui Venus Williams sai jagu itaallannast Camila Giorgist 6:4, 7:5. Nii toimub kolmanda ringi kohtumine kahe Williamsi vahel.

Viimast omavahelist kohtumist Suure slämmi turniiridelt ei ole vaja kaugelt otsida – eelmisel aastal kohtusid õed Austraalia lahtiste finaalis, mille Serena Williams võitis kindlalt 6:4, 6:4.

Serena Williamsi enda arust ei ole selline variant parim, et õega juba teises ringis kohtuma peab. «Kui meil oleks olnud võimalus, oleks hea meelega hiljem omavahel kokku läinud,» rääkis Serena BBC-le. Venus Williams usub, et mõlemal õel on eesmärgiks mängida paremat tennist: «Hetkel on turniir alles väga alguses. Meie mõlema eesmärgiks on üha paremini mängida.»

Kui Kaia Kanepi (WTA 44.) alistab kolmanda ringi kohtumises Eesti juurtega Rebecca Petersoni (WTA 61.), kohtub neljandas ringis Kanepi ühe Williamsiga. Kanepi kohtus viimati Serena Williamsiga 2014 aastal just Ameerika lahtistel ja pidi tunnistama vastase 3:6, 3:6 paremust. Venus Williamsiga on Kanepi kohtunud ühe korra, kui 2010 aastal võitis kohtumise Venus Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles