Madridi Real ostis eelmisel hooajal müüdud ründaja tagasi (3)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariano Diaz
Mariano Diaz Foto: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP

Madridi Real soetas oma ridadesse Dominikaani jalgpalluri Mariano, kes müüdi meeskonnast vaid 14 kuud tagasi ära Prantsusmaale.

Mariano liitus Madridi Reali akadeemiaga aastal 2011 18-aastasena. Sealt alates mängis Marino Madridi meeskonna duubelvõistkondades, kuid aastal 2016 tegi ta debüüdi esindusvõistkonna eest. Kokku sai Marino Madridi esindusvõiskonna eest platsile kaheksa korda ja nende mängude jooksul lõi ta ühe värava.

2017. aasta suvel müüdi Dominikaani mängija Prantsusmaa tippmeeskonda Lyoni, kus ta 43 mänguga 20 väravat lõi. Nüüd vaid 14 kuud hiljem otsustas Madridi meeskond ründaja tagasi osta. Mariano eest käidi välja 33 miljonit eurot ja temaga sõlmiti viie aasta pikkune leping.

Madridi Reali presidendi väitel saadi Marino meeskonda tagasi vaatamata sellele, et Hispaania kõrgliiga meeskond Sevilla oli juba Lyoni saanud mängija ülemineku osas kokkuleppele. Madridi Reali eeliseks oli varasema müügiga sõlmitud tagasi ostu võimalus.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles