Tänaku ees MM-tiitli näpanud Hänninen tegi õõvastava avarii

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juho Hanninen of Finland waves after taking second position in the 78th Monte Carlo Rally in Monaco January 23, 2010. Compatriot Mikko Hirvonen won the race.  REUTERS/Eric Gaillard (MONACO - Tags: SPORT MOTOR RACING)
Juho Hanninen of Finland waves after taking second position in the 78th Monte Carlo Rally in Monaco January 23, 2010. Compatriot Mikko Hirvonen won the race. REUTERS/Eric Gaillard (MONACO - Tags: SPORT MOTOR RACING) Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Autoralli MM-sarjas SWRC klassis Ott Tänaku seljatanud ja MM-tiitli võitnud Juho Hänninen sattus Küprosel peetaval IRC sarja etapil õõvastavasse avariisse.

Hännineni auto rullus üle katuse ning mäenõlvast alla ning jäi pidama kivihunniku taha. Vähe jäi puudu, et auto oleks mäest alla edasi veerenud ning kukkunud seal kulgenud erikatsete rajale, kirjutab Õhtuleht Online.

Hänninen ja tema kaardilugeja said kergeid vigastusi ning üritasid autot ka teele tagasi saada, et rallit jätkata, kuid auto kahjustused olid liiga suured.

Enne katkestamist oli Hänninen endiselt konkurentsis IRC sarja meistritiitli eest. Nüüd on tema võimalused pigem teoreetilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles