126-aastane Liverpool tegi järjekordse võiduga ajalugu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LEE SMITH / REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab täiseduga Liverpool, kes alistas täna kodustaadionil 3:0 Southamptoni.

Liverpool on sel hooajal kõikides sarjades pidanud seitse mängu ning võitnud need kõik. See on klubi 126-aastase ajaloo jooksul esimene kord, kui hooaega alustatakse seitsme võiduga.

Inglismaa kõrgliigas on Liverpool kuue mänguga kogunud 18 punkti, millega ollakse esimesel kohal. Täisedu on ka Chelseal, kuid nemad peavad oma kuuenda vooru kohtumise West Hamiga homme.

Tänases mängus läks üks värav kirja Southamptoni mängija Wesley Hoedti omaväravana, tabamuse said kirja veel Joel Matip ja Mohamed Salah. Egiptuse ründaja on nüüd Anfieldil peetud 31 mängu jooksul olnud otseselt seotud 41 väravaga, neist 30 on ta ise löönud ning 11 väravasöödu andnud.

Kehvalt jätkub aga Liverpooli igipõlise rivaali Manchester Unitedi hooaeg. Täna viigistati koduväljakul 1:1 Wolverhampton Wanderersiga. Unitedi lõi 18. minutil juhtima Fred, viigi tõi tabloole 53. minutil Joao Moutinho.

Tabelis on United kümne punktiga viiendal kohal, Liverpoolist jäädakse maha juba kaheksa punktiga.

Teised tänased mängud:

  • Fulham - Watford 1:1
  • Burnley - Bournemouth 4:0
  • Cardiff - Manchester City 0:5
  • Crystal Palace - Newcastle United 0:0
  • Leicester City - Huddersfield Town 3:1
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles