Fernando Alonso: ma pole WRC-sarja jaoks piisavalt andekas

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: ANDREI ISAKOVITŠ/AFP/Scanpix

Ott Tänak ei pea muretsema, et tal tuleb tulevikus asfaldirallidel konkureerida esikohale F1 kahekordse maailmameistri Fernando Alonsoga. Hispaanlane välistas kategooriliselt, et ta võiks kolleegide Kimi Räikköneni ja Robert Kubica kombel autorallit proovida, kirjutab Autosport

«Ma ei hakka sellega kindlasti tegelema, sest ma pean olema enda suhtes aus, teadma, kus on mu piirid ja mul pole selleks annet,» selgitas Alonso.

Dakari kõrberallil osalemise kohta selle hooaja järel F1-sarjast taanduv Alonso nõnda resoluutset vastust ei andnud, aga pigem jääb seegi eksperiment tal tegemata.

Tuleval aastal lootis Alonso lüüa terve hooaja kaasa ookeanitaguses IndyCar sarjas, kuid praeguse seisuga näib see pigem juba ebatõenäolisena. Hispaanlane on öelnud, et ta võibki tulevikus kaasa teha vaid mõnel võistlusel siin-seal, näiteks Nascari sarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles