Mis juhtus Walesis, see jääb Walesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku lootused MM-tiitlile said Walesi rallil tugeva tagasilöögi.  FOTO: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Ott Tänaku lootused MM-tiitlile said Walesi rallil tugeva tagasilöögi. FOTO: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Aeg on pühkida pisarad, tõsta pea ja vaadata lootusrikkalt tulevikku. Autoralli MM-sarjas on kavas veel kaks etappi: Kataloonia ja Austraalia. Millised on Ott Tänaku ja Toyota võimalused seal edu saavutada ning kui heast küljest on seal varem esinenud teised tiitlipretendendid?

Alustame üldarvestuse liidrist Thierry Neuville’ist. Kataloonia ralli, kus esmalt võisteldakse kruusal ja siis asfaldil, pole belglase meeskonnale Hyundaile seni võidurõõmu pakkunud. Parim tulemus hispaanlase Dani Sordo teine koht 2016. aastal. Neuville’i kõrgeim ​koht pärineb samast aastast, kui ta lõpetas kolmandana.

Tänavu räägib Neuville’i kahjuks tema stardikoht. Punktitabeli liidrina tuleb tal kõigil avapäeva katsetel minna rajale esimesena. Selle teeb raskeks tõik, et kõik reedesed katsed sõidetakse kruusal, kus esimesena startimine pole meelakkumine. Samas on Neuville viimastel rallidel sellises olukorras vapralt hakkama saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles