Klubi tegevuses pettunud Tottenhami peatreener on liikumas Madridi Reali?

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino.
Mauricio Pochettino. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino tunneb end Tottenhamis ebamugavalt vaatamata klubi parimale algusele Inglismaa kõrgliigas.

Tottenham on kogunud esimese üheksa kohtumisega 21 punkti, mis tähistab meeskonna jaoks ülimalt suurepärast hooaja algust. Vaatamata sellele väidab meeskonna peatreener Pochettino, et ta ei tunne end klubis hästi, kuna mitmed asjad on sel hooajal valesti läinud.

Esiteks ei teinud Tottenham suvel ühtegi ostu ning teise probleemina nähtakse ka seda, et meeskonna uus kodustaadion pole siiani valmis saanud. «Liiga palju asju on juhtunud. Ma ei ole üldse heas tujus tänu sellele,» rääkis Pochettino BBC-le.

«Siiani on kogu see hooaeg olnud väga imelik. Ma ei ole end veel nii halvasti siis viie aasta jooksul tundnud. Samas oleme teinud meeskonnaga aegade parima alguse koduliigas. Vägagi imelik olukord,» lausus Pochettino.

«Seda asja on keeruline seletada. Ühelt poolt olen ma pettunud, et me ootame siiani oma uut kodustaadionit. Ootused olid hooaja alguses kõrged, sest lootsime kohe uuele staadionile mängima pääseda. Ma tean, et olen alati meediaga hästi suhelnud ja läbi saanud, aga ma ei tunne end tõesti sel aastal hästi, varem oli see teisiti,» seletas Pochettino.

Siiski mainis Pochettino ära ka ühe väga selge probleemi: «Klubi ei ole täielikult keskendunud mängude ja tiitlite võitmisele. Meil on pidevalt vaja muude probleemidega tegeleda. Teistel tippmeeskondadel on hoopis teistsugune lähenemine. Üks asi on mängude võitmine, aga meil on vaja, et kogu klubi pingutaks, kui tahame tiitleid võita.»

Pochettino kommentaaride järgselt on tõusnud taas päevakorda ka kuulujutt, mille järgi tahab raskustes olev Madridi Real Pochettinot oma meeskonna peatreenerina näha. Kui Pochettino ei ole rahul Tottenhami suhtumisega tiitlite võitmisesse, siis Reali minnes treeneril sellise probleemi pärast muretseda ei tasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles