Uus peatreener ja kamaluga õnne viisid Reali taas võitude teele

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos realiseeris penalti ja kindlustas Madridi Realile üle pika aja liigas võidu.
Sergio Ramos realiseeris penalti ja kindlustas Madridi Realile üle pika aja liigas võidu. Foto: JUAN MEDINA/REUTERS/Scanpix

Madridi Real sai Hispaania jalgpalli kõrgliigas üle kuue matši lõpuks tabelisse kolm võidupunkti. Valladolidi meeskond alistus pealinnaklubi uue peatreeneri Santiago Solari liigadebüüdil 2:0.

Vaatamata kaheväravalisele võidule oli Realil mängus pusimist rohkem kui rubla eest. Lõpuks vajati Valladolidi väravaluku lahti muukimiseks kõvasti õnne: 83. minutil saatis Vincius Junior vasakult äärelt teele terava tsenderduse, mis aga lendas vastu külalismeeskonna kaitsja Kiko Oliviase selga ning sealt võrku.

Madridi Reali teine värav oli juba täiesti õnnevaba. Karim Benzema kukutati kastis ja Sergio Ramos 11 meetrilt ei eksinud.

Võit kergitab varasemalt liigas alles üheksandal kohal olnud Reali hetkeseisuga kuuendale kohale – ühe punktiga Valladolidi ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles