Tartu jõudis karikavõistlustel probleemideta poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank.
Tartu Bigbank. Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Võrkpalli Eesti meeste karikavõistlustel on selgunud kõik poolfinalistid, kui Tartu Bigbank alistas veerandfinaalseerias teistkordselt esiliigaklubi Tallinna Ülikooli.

Tartu meeskond pani oma paremuse maksma tulemusega 3:1 (32:30, 25:17, 24:26, 25:21). Avamängu oli Bigbank võitnud 3:0, kirjutab Volley.ee. Tartu edukaim oli 22 punkti (+15) toonud Samuel Walker, 15 punkti (+11) panustas kaks geimi kaasa teinud Hindrek Pulk.

Et Tartu on nelja päeva jooksul pidanud koguni neli kohtumist, andis peatreener Andrei Ojamets mitmele põhimehele rohkem või vähem puhkust. Bigbanki vastuvõtt oli 53%, rünnakuid realiseeriti 46-protsendiliselt, blokipunkte teeniti 6, servil lödi 8 ässa ja eksiti 13 servil. Tallinna Ülikooli resultatiivseimana tõi 19 punkti (+13) Sander Steinberg, 15 punkti (+4) lisas Virko Vantsi. Vastuvõtuprotsent oli pealinna klubil 45, rünnakuprotsent 40, blokiga teeniti 12 silma (5 blokki sai kirja Reimo Kuri), servil löödi 3 ässa ja tehti 14 viga.

Poolfinaalis on Tartu Bigbanki vastaseks Pärnu Võrkpalliklubi, kes sai kahel korral jagu esiliigaklubist TalTech/Kiili. Esimene poolfinaalkohtumine toimub 2. detsembril Tartus ning teine 9. detsembril Pärnus.

Teise poolfinaalpaari moodustavad tiitlikaitsja Saaremaa Võrkpalliklubi ja Selver Tallinn. Saaremaa lülitas konkurentsist Rakvere Võrkpalliklubi, Selver sai jagu Eesti Maaülikooli Spordiklubi meeskonnast. Selle paari esimene kohtumine toimub 1. detsembril Tallinnas ja teine kohtumine 7. detsembril Kuressaares.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles