Ogier loobub rekordi jahtimisest

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Thomas Pakusch / imago/Pakusch

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier ootab põnevusega oma karjääri uut peatükki Citroenis, ent kinnitab – Sebastien Loebi üheksa MM-tiitlit pole tema jaoks eesmärk.

Ogier sõlmis lõppenud hooajal Citroeniga kaheaastase lepingu, rõhutades, et see jääb tema viimaseks lepinguks WRC-sarjas. Ehk kui Ogier oma sõnadele kindlaks jääb, lahkub ta MM-sarjast parimal juhul kaheksa tiitliga.

«Kui ma lahkuksin WRC-sarjas kaheksa tiitliga, oleks see saavutus juba ainuüksi erakordne. Praegu mul on kuus tiitlit, seega alustan jahti seitsmendale ja siis vaatame juba edasi,» ütles Ogier.

«Elu ei koosne ainult numbritest. Kuigi paratamatult tuuakse elus esile just numbreid. Kõige tähtsam on usaldada ennast ja lahkuda õigel ajal. Täna ma naudin WRC-sarja, aga ma ei taha kodustest asjadest eemale jääda, mida hiljem pole võimalik järele teha,» jätkas Ogier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles