Euroliiga: mullune finalist võttis koondisepausil hooaja üheksanda võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobby Dixon.
Bobby Dixon. Foto: ALEXEY FILIPPOV / Sputnik

Samal ajal kui Euroopa korvpallikoondised reedel MM-valiksarja mänge pidasid, toimus Euroliigas neli kümnenda vooru kohtumist.

Ühe kaotuse kõrvale saavutas hooaja üheksanda võidu mullune finalist Istanbuli Fenerbahce, kes alistas võõrsil Barcelona 84:65. Fenerbahce resultatiivseim oli 16 punkti kogunud Bobby Dixon, Barcelona eest jõudis sama punktisummani Adam Hanga.

Fenerbahce kõrval maitsesid eile võidurõõmu Pireuse Olympiakos (alistas kodus Podgorica Buducnosti 92:70), Istanbuli Anadolu Efes (kodus Baskonia 96:85) ja Moskva oblasti Himki (kodus Ateena Panathinaikose 76:68).

Kümne vooru järel on võrdselt üheksa võitu ja ühe kaotuse kogunud Fenerbahce ja Moskva CSKA. Tiitlikaitsja Madridi Real ja Anadolu Efes hoiavad kaheksa võidu ja kahe kaotusega kolmandat-neljandat kohta. Leedu au ja uhkus Kaunase Žalgiris paikneb nelja võidu ja kuue kaotusega 16 meeskonna konkurentsis üheksandal kohal.

Tabeliseis: Fenerbahce (9-1), CSKA (9-1), Real (8-2), Anadolu Efes (8-2), Olympiakos (6-4), Milano Olimpia (6-4), Barcelona (6-4), Panathinaikos (6-4) ... Žalgiris (4-6), Himki (4-6), Müncheni Bayern (4-6), Baskonia (3-7), Gran Canaria (3-7), Tel Avivi Maccabi (2-8), Buducnost (2-8), Istanbuli Darussafaka (1-9).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles