Video: meenuta, kuidas Tänak Meeke’i rammis ja teisi WRC-hooaja väljasõite!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rootsi rallil.Rohkete põnevate spordivõistluste otseülekanded ning kvaliteetne hankeprogramm on muutnud telekanali Kanal 12 üha populaarsemaks.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rootsi rallil.Rohkete põnevate spordivõistluste otseülekanded ning kvaliteetne hankeprogramm on muutnud telekanali Kanal 12 üha populaarsemaks. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarja WRC YouTube’i kanal on üles riputanud kokkuvõtva video möödunud hooaja matsudest ja kõksudest ehk lühidalt, avariidest. Kohe avaklipis näeb ka Ott Tänaku aasta kummastavaimat olukorda.

Jutt käib rootsi rallil juhtunust, kui Tänak ja Martin Järveoja jõudsid järgi aeglaselt liikunud Kris Meeke’ile. Saarlane üritas enda Yarisega Meeke’i Citroen C3-st mööda pressida kohas, kus polnud selleks piisavalt ruumi, toimus kokkupõrge ja Toyota lõpetas lumevallis. Süüdi olid avariis mõlemad mehed.

Tänaku uue aasta meeskonnakaaslane Meeke figureerib klipis veelgi: olid ju tema ohtrad avariid põhjuseks, miks mees Citroeni meeskonnast kinga sai. Üldse võtavad erinevate Prantsuse tiimi sõitjate eksimused enda alla poole videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles