Kolmest kolm: Bö tegi Nove Mestos puhta töö

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Thingnes Bö.
Johannes Thingnes Bö. Foto: MARTIN DIVISEK / EPA

Tšehhis Nove Mestos jätkuval laskesuusatamise MK-etapil saavutas meeste 15 km ühisstardist sõidus esikoha norralane Johannes Thingnes Bö.

Nove Mestos kõik kolm võistlust (sprint, jälitussõit, ühisstardist sõit) võitnud Bö läbis ühisstardist sõidus lasketiirud puhaste paberitega ja edestas teisena lõpetanud prantslast Quentin Fillon Maillet (2 trahviringi) 46,5 sekundiga. Kolmanda koha sai venelane Jevgeni Garanitšev (0; +54,3). Esikuuikusse mahtusid veel sakslane Arnd Pfeiffer (1; +59,3), norralane Erlend Bjöntegaard (2; +1.04,9) ja sakslane Benedikt Doll (2; +1.18,7).

Prantsusmaa laskesuusataja Martin Fourcade eksis lasketiirudes kokku kolm korda ja lõpetas üheksandana, kaotust võitjale ligi poolteist minutit. Lamadestiirude järel Johannes Thingnes Bö tempos püsinud Tarjei Bö mängis oma võimalused maha püstitiirudes, kus eksis kokku suisa kuus korda ja lõpetas alles 16. kohal.

Eesti laskesuusatajad ühisstardist sõitu ehk maailma 30 parema hulka ei pääsenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles