Jalgrattaportaal: Tanel Kangertil on viimane võimalus esile kerkida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

Jalgrattaportaal Cyclingnews tegi ülevaate Tanel Kangerti uue koduklubi EF Education First-Drapac p/b Cannondale’i järgmise hooaja koosseisust ja võimalikest eesmärkidest.

Tänavu pälvis EF Education First-Drapac p/b Cannondale kuus võitu, Cyclingnewsi prognoosi kohaselt pole suurt põhjust loota, et tuleval hooajal see number kasvaks, kirjutab Marathon100.com. Koosseisu arvestades on tegemist tiimiga, mis tahab olla tegija igal võidusõidul, kindlatesse valdkondadesse ei ole panustatud.

Cyclingnews pakub, et uusproffidel Luis Villalobosil ja James Whelanil ning Sean Bennettil (Hagens Berman Axeon) ja Jonathan Caicedol (Medellin) on piisavalt talenti, kuid küsib kohe: kas klubil on piisavalt võimekust, et neid arendada? Kangerti kohta öeldakse, et mehel on viimane võimalus esile tõusta enne, kui füüsiline võimekus langema hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles