Kontaveit kaotas Tsurenkole vaimse lahingu ja sellega ka mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveiti emotsioon mängus Lesia Tsurenkoga.
Anett Kontaveiti emotsioon mängus Lesia Tsurenkoga. Foto: PATRICK HAMILTON/REUTERS/Scanpix

Eesti esinumber Anett Kontaveit (WTA 20.) kaotas Brisbane'i tennisetunriiri veerandfinaalis ukrainlannale Lesia Tsurenkole (WTA 27.) 5:7, 3:6, kuigi omas esimeses setis settpalle.

Enne mängu:

Eile maailma seitsmenda reketi Petra Kvitova 7:5, 7:6 (1) alistanud Kontaveit peab oma veerandfinaalkohtumise peaväljaku viienda ehk viimase matšina.

Kontaveidi tänane vastane Tsurenko tagas endale veerandfinaalkoha pärast 6:4, 6:3 võitu Kimberly Birrelli (WTA 283.) üle.

Omavahel on 23-aastane Kontaveit ja 29-aastane Tsurenko kohtunud kaks korda. 2016. aastal Hiinas Guangzhous lahkus võiduga Tsurenko, 2017. aastal s'Hertogenboschi teenis revanši hilisem turniiri võitja Kontaveit.

«Olen rahul sellega, kuidas aasta minu jaoks algas. Mängisime eelmisel aastal korduvalt ning ootasin rasket mängu. Mul on hea meel, et teises setis vastu pidasin,» ütles Kontaveit pärast eilset mängu, mil suutis teises setis 2:5 kaotusseisust välja tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles