Karjääri parima tulemuse teinud Tomingas: olen väga rahul!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas
Tuuli Tomingas Foto: Tairo Lutter

Täna Ruhpoldingi MK-etapi naiste 7,5 km sprindivõistluse 31. kohal lõpetanud Tuuli Tomingas oli oma karjääri parima sõiduga selgelt rahul. 

Avaringil suutis Tomingas näidata suurepärast kiirust ning pärast lamadestiiru oli ta suures mängus sees. Püstitiirus tuli siiski sisse üks eksimus, mis tähendas trahviringi, kuid vaatamata sellele suutis eestlanna oma karjääri parima tulemuse teha ning ühtlasi ka elu esimesed MK-punktid võtta. Enne tänast oli Tomingase parimaks tulemuseks MK-sarjas 42. koht. 

Tomingas ise tänasest sõidust sellist tulemust oodata ei osanud. «See tuli tõesti üllatusena. No eks ma olen ikka väga rahul, esimesed punktid tulid ära,» lausus Tomingas alaliidu pressiteenistusele.

Lamadestiiru järel kõrget 11. positsiooni hoidnud Tomingas tundis end rajal hästi. «Esimesel ringil oli enesetunne ikka väga hea ning teisel samuti. Siiski teadsin, et pean natuke tagasi tõmbama, et viimase ringi ka vastu peaks,» analüüsis Tomingas suusasõitu.

Püstitiiru viimasel märgil tehtud eksimus liigselt Tomingat vaevama ei jäänud: «Midagi pole teha, et see viimane üles jäi. Ainus mõte oli, et täiega lõpuni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles