City poolkaitsja de Bruyne: nelja tiitli võitmine on pea võimatu ülesanne

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne Foto: Phil Noble / REUTERS

Manchester City poolkaitsja Kevin de Bruyne ei usu, et City sel aastal nelja tiitlit võita suudab.

Manchester City on inglismaa kõrgliigas võitlemas esikoha nimel Liverpooliga, samas ollakse liigakarikas jõutud finaali, kus pühapäeval kohtutakse Chelsea'iga. Meistrite liigas on kaheksandikfinaalis vastaseks Schalke. Just Meistrite liiga tiitlist tunneb City klubi ilmselt enim puudust, samas kui de Bruyne peab kõikide tiitlite võitmist veidi utoopiliseks.

«Meie eesmärgiks ei ole võita nelja tiitlit, meie eesmärk on ikkagi igat kohumist eraldi võita. Sellist eesmärki nagu nelja tiitli võitmine ei saa ühele meeskonnale lihtsalt püstitada,» rääkis de Bruyne BBC-le.

«Me oleme hetkel väga õnnelikud selle üle kus me oleme ning me üritame iga mänguga jätkata oma head hooaega. Aga nelja tiitli võitmine on praktiliselt võimatu ülesanne,» rääkis de Bruyne.

«Võrreldes eelmise hooajaga pole palju muutunud, oleme taseme poolest samas kohas võitlemas liiga tipus. Pigem on keeruline see, et teised võistkonnad teavad kuidas me mängime. Pep Guardiola käe all mängime sarnaselt. Vaatamata sellele on lootused kõrgel ning ehk õnnestubki sel hooajal rohkem tiitleid võita,» arvas de Bruyne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles