Soome rallitalent käib Ott Tänaku jälgedes?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Sporti tiimipealik Richard Millener näeb Teemu Suninenis (pildil) tohutut potentsiaali.
M-Sporti tiimipealik Richard Millener näeb Teemu Suninenis (pildil) tohutut potentsiaali. Foto: M-Sport

Tänavusel rallihooajal, mis endiselt kahe seni peetud etapiga alles lapsekingades, on paljud huvilised pööranud pilgud M-Sporti ridades esimesi suuri samme tegeva 25-aastase soomlase Teemu Sunineni poole.

M-Sporti Ford Fiesta WRC-autoga teist täishooaega kihutav Suninen on hooaja algul näidanud muljet avaldavat kiirust, kuid sõiduvigade tõttu teeninud kõigest ühe punkti. Ta jääb üldarvestuses tosina silmaga maha ka meeskonnakaaslasest Elfyn Evansist. Möödunud nädalavahetusel toimunud Rootsi rallil heitles Suninen poodiumikoha nimel, kuid eksimuste tõttu polnud tal asja isegi punktikohale. Sama juhtus avaetapil Monte Carlos.

Pikka aega M-Sporti rallimeeskonna eesotsas olnud Malcolm Wilson loobus senisest rollist ja keskendub edaspidi M-Sporti kui organisatsiooni juhtimisele. Tema asendajaks sai Richard Millener, kelle Postimees Rootsi rallil kinni püüdis, et paar sõna juttu rääkida. Muuhulgas sõnas tiimipealik, et Sunineni senine käekäik on äraütlemata sarnane eestlase Ott Tänaku karjääriga – viimase tähelend algas samuti M-Sportist. Lisaks spekuleerib Millener, et asjade sobival kokkulangemisel võib Tänak nendega taasliituda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles